Com moure’s

Per moure’s per la ciutat de Berlín còmodament i fer-se una idea de la seva fisonomia, no hi ha res millor que agafar l’autobús urbà número 100 que realitza el mateix recorregut que els autobusos turístics, però és molt més econòmic (només fa falta un simple bitllet urbà). A més a més, és la primera línia d’autobusos que va tornar a connectar l’Est amb l’Oest després de la caiguda del Mur.

A la xarxa de transports públics de Berlín hi ha trens de rodalies o S-Bahn (trens a la superfície), metro o U-Bahn (trens subterranis), autobusos, tramvies i ferris, tots inclosos al sistema BVG.

Les línies 100 i 200 d’autobusos funcionen com un autobús turístic pels principals punts d’interès de la ciutat.
El preu del bitllet senzill del transport públic és de 1.20€, o 1,30€ si es requereix de transbord. El més recomanable es comprar un bitllet Welcome Card que permet utilitzar il·limitadament tots els mitjans de transports durant 3 dies.
Aquest bitllet permet, a més a més, obtenir descomptes fins el 50% en les visites guiades de la ciutat, museus i altres atraccions. Es pot comprar en qualsevol oficina de turisme o algunes estacions principals com la d’Hauptbanhhon o a l’estació central de Berlín.
També existeixen bitllets vàlids per un sol dia, la Tageskarte, el preu és de 3,10€ i inclou la zona central o la 7 Tage-Karte per una setmana, que té un preu de 22€.

La xarxa de transport de Berlín és de BVG. La seu principal d’informació es troba al pavelló d’Hardenbergplatz, davant de Bahnhof Zoo (obert tots els dies de 06.00 a 22.00). També hi ha aparadors en els aeroports de Tegel, Schönefeld i a l’estació de Turmstrasse U-Bahn.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s