On menjar

Els berlinesos de banda i banda del mur, com qualsevol alemany, estan acostumats a menjar bàsicament carn i patates – fixa’t que a les cartes dels restaurants a tot arreu hi diu “mit kartoflen“, és a dir, “amb patates”. El corder és una carn molt apreciada i el peix és menja més en algunes zones del nord com Hamburg.

Si més no, el menjar més conegut de Berlín i de tot el país són les salsitxes. Cada regió té la seva pròpia varietat. A Berlín, la més popular és la currywurst, una salsitxa amb curry. Però també hi ha altres varietats com la Frankfurter (sabor fumat), la Blutwurst (pareguda a la botifarra), la Bierwurst (aromatitzada amb fruites del bosc), la Bratwurst (la salsitixa més comú del país) i la Bockwurst (de les més gruixudes que podem trobar.

Paradetes al carrer:

És molt recomanable les salsitxes i les cerveses. Una de les especialitats és la salsitxa berlinesa al curri (currywurst), que es serveix amb patates fregides. Un postra que no s’ha de deixar de tastar és el strudel de poma temperat. Un dels llocs més típics per menjar salsitxes és el Konnopke’s Imbiss, que porta obert des del 1930.

Un dels plats més estimats pels berlinesos, el currywurst. quirkygermany.com

Berliner Republik:

Schiffbauerdamm, 8

Excel·lent menjar i molt bon ambient i decoració. És una tasca-bar-restaurant. Els seus plats són molt bons i el personal destaca per la seva amabilitat. Els preus són econòmics (carta en castellà).

Restaurant Anatre

Rosenthaler Strasse, 43

Situat a Hackesche Höfe (Rosenthaler Strasse). Es recomana triar una amanida Anatre i també les seves patates.


Café Am Neuen See

Lichtensteinalle, 2

Situat a prop de Tiergarten, està localitzat entre els canals, molt a prop del Zoo, i compte amb una meravellosa terrassa on es pot menjar a l’aire lliure. Ha de tastar les seves amanides i els seus cafès.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s