On dormir

Els millors hotels de Berlín els trobareu prop de la Postdamer Platz  en ple centre neuràlgic de la ciutat. Però si voleu trobar una opció més econòmica cerqueu pels barris del voltant del centre (Mitte), el que us estalvieu ho podreu dedicar al transport públic. En aquesta web podreu trobar molt bones ofertes.

Si voleu una opció més econòmica probeu d’anar a un alberg. El cost mitjà de les habitacions privades ronda els 20€ i les habitacions compartides els 10€. Aquí trobareu una llista dels albergs de Berlín. Què millor per completar la vostra experiència socialista per Berlín que dormir en col·lectiu i a preu de classe obrera?

La opció més recomanda:

Ostel

Ostel és un hostal que destaca per tenir un disseny inspirat en l’estil comunista dels temps de l’Alemanya Oriental. Les habitacions estan decorades al més pur estil de la RDA: disposen de mobles d’estil soviètic, amb catifes adequades, roba de llit d’aquells temps, quadres, aparells de ràdio i televisions antigues i retrats de destacades personalitats de la República Democràtica Alemanya.

Fins i tot els rellotges de recepció són socialistes: marquen la hora de Moscú, Cuba, Corea del Nord i Vietnam. ivebeenthere.co.uk

A més a més, l’hotel és econòmic, l’habitació més cara surt a 59€/nit i les més barates són les compartides (9,50€/nit), segons diuen al web, per tal de mantenir viu l’esperit marxista de la vida en col·lectiu.

Les habitacions d'aquest hotel són veritables màquines del temps. welt.de

Contacte: +49 30 25 76 86 60 o contact@ostel.eu


Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s