Rutes

Ruta 1
La primera ruta és la ruta més cèntrica. Aquesta, comença al Carrer Karl-Marx-Alle. Per arribar aquí és pot agafar el metro línia U5 i baixar a Frankfurter Tor. El passeig per tot el carrer finalitzarà a Alexander Platz on es visitarà la plaça i Fernsehturm (Tv Tower). La següent parada de la ruta és el parc públic Marx-Engels-Forum on es pot gaudir de L’Estàtua dels dos fundadors del moviment comunista. Seguidament la visita al museu DDR (RDA en espanyol) que mostra la vida dels Alemanys sota la RDA. Després es realitzarà la visita a la Neue Wache i seguidament el palau de les llàgrimes. Aquí disposem de metro (línia U6) i tren (línies S1, S2, S5, S7, S9, S25 i S75) per tornar a l’hotel.

Ruta 2
La segona ruta és també cèntrica, però té punts més llunyans. La Ruta comença a el Museu de la Stasi. Aquí és pot arribar en metro (línia U5, parada U-Bhf. Magdalenenstrasse) o en tren (línies S8, S41, S42 o S85, parada Frankfurter Alle). En aquest museu és pot realitzar una visita que mostra amb fidelitat el quarter de seguretat de la RDA. El proper monument és l’East Side Gallery, encara que queda una mica lluny, es pot arribar a ell en tren (línies S3, S5, S7, S9 i S75 a la parada Ostbahnhof) o amb metro (línia U1, parada Warschauer Straße). Un cop visitat s’ha de tornar al transport públic per anar a Check Point Charlie, el proper punt de la ruta. Per arribar aquí es pot anar en metro (línia U6, parada Kochstraße). Un cop visitat la frontera entre les dos alemanyes es posarà camí cap a les places més properes. Potsdamer Platz, seguidament Pariser Platz i per finalitzar Gendarmenmarkt. Aquí, per tornar a l’hotel es disposa de metro (línies U2 i U6).

Ruta 3
La ruta 3 queda una mica més retirada del centre. Aquesta ruta té els punts bastant allunyats pel que s’haurà d’anar d’un punt a l’altre amb transport públic. La primera parada és Ernst-Thälmann Park on s’arribarà en tren (línies S8, S41, S42, S85, parada Greifswalder Strabe) seguidament amb el mateix tren es posarà camí a Barri Prenzlauer Berg (parada Prenzlauer Allee), en aquest barri, després d’una passejada per els llocs més emblemàtics es posarà camí a Berliner Unterwelten e.V. (línies de tren S1, S2, S25, S41 i S42, parada Gesundbrunnen) on es poden realitzar diferents rutes i per finalitzar el dia és visitarà el Centre de documentació i commemoració del mur (línies de tren S1, S2, S25, estació de Bahn Nordbahnhof).

Ruta 4
La ruta 4 és la més llunyana al centre. Aquesta ruta comença al Palau de Charlottenburg on es pot arribar en metro (línia U7, parada Richard-Wagner-Platz). Un cop visitat el palau on residien els estius els reis de Prússia, la següent visita és el Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. Aquí es pot arribar en metro (línies U1, U2 i U9, parades Kurfürstendamm o Zoologischer Garten). Seguidament es visitarà el Treptower Park on es pot arribar en tren (línies S8,S9, S41, S42, S85, parada Treptower Park). Per finalitzar el dia es realitzarà la visita pel Museu Germà-Rus on es realitzarà la visita al museu que mostra la relació d’Alemanya i Rússia. Per arribar aquí i per tornar a l’hotel es podrà agafar el metro (línia U5, parada Bahn Tierpark) o el tren (línia S3, parada Bahn Karlshorst).

Altres posibilitats
Com a proposta els autobusos 100 i 200 de Berlín segueixen la mateixa ruta que l’autobús turístic. A més a més, l’autobús número 100 va ser el primer en tornar a unir les dues alemanyes.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s